رئيس سازمان ملي بهرهوري ايران در مراسم آغاز به كار دوره آموزشي «انقلاب چهارم صنعتي؛ فرصتها و چالشها»، بر تاثيرات عميق انقلاب چهارم صنعتي بر آينده كشورها تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي سازمان ملي بهرهوري ايران، مهندس علي اكبر اولياء در مراسم آغاز به كار اين دوره كه صبح روز شنبه ـ 25 آذرماه 1396 ـ در سالن اجتماعات سازمان ملي بهرهوري ايران برگزار شد، ضمن خوشامدگويي به استاد بينالمللي و شركتكنندگان ايراني اين دوره، گفت: در دنياي رقابتي امروز كه با رشد سريع تكنولوژيها همراه است، كشورهايي ميتوانند به رقابت ادامه دهند كه خود را با نوآوريها و فناوريها تطبيق دهند.
وي خاطرنشان كرد: از سوي ديگر كشورهايي در مواجه با انقلاب چهارم صنعتي موفق هستند كه اين پديده و ويژگيهاي آن را بشناسند و تحولات و الزامات آن را درك كنند.
رئيس سازمان ملي بهرهوري ايران ادامه داد: اگر اين شرايط مدنظر قرار نگيرد، توليدات صنعتي كشور قابل رقابت با نمونههاي مشابه خارجي نخواهند بود و حتي از چرخه توليد داخلي نيز باز ميمانند چرا كه ديگران با بهرهگيري از انقلاب چهارم صنعتي به دنبال ارتقاي كيفيت و كاهش هزينهها توليد هستند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: انتظار ميرود تا شركتكنندگان در اين دوره نهايت استفاده را از آن داشته باشند و در اين مسير به دانش خود در زمينههاي مرتبط بيافزايند تا بتوانند به عنوان مشاوراني مجرب در دستگاه خود در اين زمينه همفكري كنند.
در ادامه اين مراسم، كو نياك وو (Koh Niak Wu)، استاد بينالمللي از كشور سنگاپور در صحبتهاي مقدماتي خود در اين دوره آموزشي با بيان اين كه انقلاب چهارم صنعتي با تغييرات گستردهاي روبهرو است، برخي از اين تغييرات را مثبت و برخي را منفي ارزيابي كرد و گفت: اين تغييرات از اين جهت كه به مردم كمك ميكند، خوب است اما از اين بابت كه با شتاب تغيير ميكند، بد به نظر ميرسد، چرا كه انطباق با آن بسيار سخت و دشوار است.
وي در ادامه به تشريح برنامههاي اين دوره پرداخت و گفت: در 5 روز برگزاري اين دوره، ضمن مرور اجمالي درباره انقلاب صنعتي چهارم، به اينكه در حال حاضر چه اتفاقاتي در حال انجام است و چه تاثيراتي بههمراه خواهد داشت، پرداخته و در ادامه مباحثي همچون تجزيه و تحليل دادهها، اينترنت اشياء و تحولات صنعتي مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
شايان ذكر است كه دوره آموزشي «انقلاب چهارم صنعتي؛ فرصتها و چالشها» كه با همكاري سازمان ملي بهرهوري ايران و سازمان بهرهوري آسيايي (APO) در قالب خدمات كارشناسي فني (TES) از صبح امروز شنبه ـ 25 آذرماه 1396 ـ آغاز شده تا روز چهارشنبه 29 آذرماه در سالن اجتماعات سازمان ملي بهرهوري ايران ادامه خواهد داشت. شركتكنندگان طي اين دوره، از برخي واحدهاي توليدي شهرك صنعتي پرند نيز بازديد خواهند كرد.
در اين دوره 30 شركتكننده از پژوهشكده مطالعات آينده دانشگاه صنعتي اميركبير، دانشگاه خوارزمي، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزارت راه و شهرسازي، وزارت نفت، مركز گسترش فناوري اطلاعات (مگفا)، وزارت نيرو، موسسه پژوهشهاي اقتصادي، وزارت صنعت، معدن و تجارت، گروه خودروسازي ايران خودرو، گروه خودروسازي سايپا، سازمان برنامه و بودجه كشور و سازمان ملي بهرهوري ايران حضور دارند.